Personvernerklæring

Om erklæringen

Denne personvernerklæringen gjelder for Sifer-Nord sin nettside (“nettstedet”). Nettstedet eies og drives av Sifer Nord (“vi”, “oss” eller “vår”). Vi tar personvernet ditt på alvor og forplikter oss til å beskytte dine personopplysninger.

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og deler dine personopplysninger når du bruker nettstedet vårt. Den forklarer også dine rettigheter med hensyn til dine personopplysninger og hvordan du kan kontakte oss.

1. Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn følgende personopplysninger fra deg:

 • Informasjon du gir oss: Dette inkluderer informasjon du oppgir i skjemaer på nettstedet vårt, for eksempel når du kontakter oss eller registrerer deg for nyhetsbrev. Denne informasjonen kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer og andre kontaktinformasjoner.
 • Informasjon vi samler inn automatisk: Når du besøker nettstedet vårt, samler vi inn visse opplysninger automatisk om enheten din og din bruk av nettstedet. Denne informasjonen kan inkludere IP-adressen din, nettlesertype, operativsystem, henvisningsnettsted, besøk på nettstedet og tid tilbrakt på hver side. Vi kan også samle inn informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å spore aktiviteten din på nettstedet vårt.
 • Informasjon fra tredjeparter: Vi kan samle inn informasjon om deg fra tredjeparter, for eksempel sosiale medier eller andre nettsteder du har godkjent oss til å få tilgang til.

2. Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

 • For å gi deg tilgang til og bruke nettstedet vårt: Vi bruker dine personopplysninger for å levere tjenestene og funksjonene på nettstedet vårt til deg.
 • For å kommunisere med deg: Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg for å svare på forespørsler, gi støtte eller sende deg markedsføringsmeldinger.
 • For å forbedre nettstedet vårt: Vi kan bruke dine personopplysninger til å forbedre nettstedet vårt og gjøre det mer relevant for dine interesser.
 • For å beskytte nettstedet vårt: Vi kan bruke dine personopplysninger til å beskytte nettstedet vårt mot svindel og andre ulovlige aktiviteter.

3. Hvordan deler vi dine personopplysninger?

Vi kan dele dine personopplysninger med følgende tredjeparter:

 • Tjenesteleverandører: Vi kan dele dine personopplysninger med tjenesteleverandører som hjelper oss med å drifte nettstedet vårt, for eksempel leverandører av webhosting.

4. Dine rettigheter

Du har følgende rettigheter med hensyn til dine personopplysninger:

 • Rett til innsyn: Du har rett til å få innsyn i dine personopplysninger som vi behandler.
 • Rett til retting: Du har rett til å be oss om å rette eventuelle uriktige eller ufullstendige personopplysninger om deg.
 • Rett til sletting: Du har rett til å be oss om å slette dine personopplysninger under visse omstendigheter.
 • Rett til begrensning av behandling: Du har rett til å be oss om å begrense behandlingen av dine personopplysninger under visse omstendigheter.
 • Rett til dataportabilitet: Du har rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format og å overføre disse opplysningene til en annen behandlingsansvarlig under visse omstendigheter.
 • Rett til å protestere: Du har rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger under visse omstendigheter.

5. Hvordan kontakte oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller dine personopplysninger, kan du kontakte oss på:

Adresse: UNN Åsgård, Sifer Nord, Postboks 6124, 9291 Tromsø

E-postsifer-nord@unn.no

6. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen.